Tarieven

Hoe we met elkaar omgaan

De spelregels

Een mooie fotoreportage hoeft niet duur te zijn.  Mijn tarieven zijn op dat uitgangspunt gebaseerd!

Voorafgaand aan iedere opdracht stel ik in overleg met jullie een offerte op. Na jullie goedkeuring geldt die als opdracht.

Voor het maken van foto’s voor scholen, sportclubs e.d. spreken we samen vooraf een acceptabel tarief af. Je krijgt daarmee de volledige beschikking over de foto’s en het recht om deze voor eigen doeleinden, zoals b.v. voor een foto album of Facebook te gebruiken. In ruil hiervoor kan ik voor promotiedoeleinden een of meer foto’s gebruiken. Wil je meer, zoals bv het maken van een fotoalbum, dan maken we daarvoor aparte afspraken.

Goed om te weten

Aanvulling

Wij gaan samen voor jouw gewenste resultaat. Dat kwaliteit voorop staat spreekt vanzelf. Daarbij houd ik twee simpele spelregels aan. Nummer één is dat ik de foto’s uiterlijk twee weken na de shoot aanlever. En nummer twee is dat de foto’s vrij zijn van auteursrechten. Wel met het verzoek om mijn naam te vermelden bij publicatie. Dus: wil je mij inschakelen om jouw wens op een kwalitatief goede en leuke manier in beeld te brengen door fotografie? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op!

Tarieven

Pakket 1

Loveshoots, groepsfoto’s, portretten

€95,-

* Exclusief reiskostenvergoeding
** Ieder extra uur kost €40,-

Pakket 2

Bruidsreportage*

€615,-

* Exclusief reiskostenvergoeding
** Stel uw eigen pakket samen

Pakket 3

Bedrijfsreportage, evenementen

€95,-

* Exclusief reiskostenvergoeding
** Ieder extra uur kost €40,-

error: Content is protected !!