Zo werk ik

Betaalbare Fotografie Voorschoten

Ik ben Kees van den Boer.
Uw fotograaf voor het in beeld vastleggen van al uw wensen!

Vanaf mijn jeugd ben ik gefascineerd door de fotografie.
Ik vind het leuk, spannend en uitdagend, om in fotografische beelden vast te leggen wat mijn ogen zien. Wat steeds een hobby was is nu een passie geworden.
Ik heb mij bij het fotograferen op gelijke voet ontwikkeld met de ontwikkeling die de fotografie van analoog naar digitaal heeft ondergaan. Daarbij ben ik wel op een speelse manier vast blijven houden aan de essentie: het beeld laten spreken!

Ik maak gebruik van technische hulpmiddelen zoals de computer. De camera ziet niet alles wat en hoe ons oog het ziet. Zeker niet als het om kleur en contrast gaat. Ook de meeste camera’s halen het wat dat betreft niet bij ons oog. Ik zet de computer in om het beeld dat de camera registreert in overeenstemming te brengen met wat ons oog ziet.

Jij geeft aan wat gefotografeerd moet worden. Ik plaats dat in de context van de foto reportage.
Neem gerust en vrijblijvend contact met mij op.